Batem ouale la tocator impreuna cu patrunjelul verde, painea inmoiata in lapte(se face o pasta din toate). Adaugam compozitia tocata la carne. Punem si condimentele.
Incingem uleiul in tigaie sa formam chiftele cat vrem noi de mari. Le prajim la foc mic. Turnam bulionul intr-un vas, adaugam zaharul, foaia de dafi. Asteptam sa dea 2-3 clocote, adaugam faina pe care o dizolvam cu putina apa. lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam si foile de dafin.
Asezam chiftele intr-o tava, una langa alta, apoi punem sosul de rosii deasupra. Dam la cuptor 20 minute. Noi am servit cu piure de cartofi.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii