Batem ouale la tocator impreuna cu patrunjelul verde, painea inmoiata in lapte(se face o pasta din toate). Adaugam compozitia tocata la carne. Punem si condimentele.
Incingem uleiul in tigaie sa formam chiftele cat vrem noi de mari. Le prajim la foc mic. Turnam bulionul intr-un vas, adaugam zaharul, foaia de dafi. Asteptam sa dea 2-3 clocote, adaugam faina pe care o dizolvam cu putina apa. lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam si foile de dafin.
Asezam chiftele intr-o tava, una langa alta, apoi punem sosul de rosii deasupra. Dam la cuptor 20 minute. Noi am servit cu piure de cartofi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii