Se spala cartofi dupa care ii ungem putin cu unt si ii lasam in cuptor la copt .... intre timp pregatim umplutura: carnea impreuna cu ceapa calita se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu oul si verdeata dupa care se condimenteaza.
Cand cartofi sunt copti se curata de coaja si ii tai in doua si scormonesti putin ii ei pentru a face loc umpluturi.
Se lasa cartofi la racitsupa c are se adauga umputura si adaugam cartofi in o tava pentru cuptor din faina, unt si smantana se face un sos pe care il punem peste cartofi, presaram totul cu cascaval dupa care introducem totul in cuptor 20-25 minute la foc mijlociu
Sper sa incercati si voi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii