Se spala cartofi dupa care ii ungem putin cu unt si ii lasam in cuptor la copt .... intre timp pregatim umplutura: carnea impreuna cu ceapa calita se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu oul si verdeata dupa care se condimenteaza.
Cand cartofi sunt copti se curata de coaja si ii tai in doua si scormonesti putin ii ei pentru a face loc umpluturi.
Se lasa cartofi la racitsupa c are se adauga umputura si adaugam cartofi in o tava pentru cuptor din faina, unt si smantana se face un sos pe care il punem peste cartofi, presaram totul cu cascaval dupa care introducem totul in cuptor 20-25 minute la foc mijlociu
Sper sa incercati si voi.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii