Ciocanelele se spala si se asaza spre marginea tavii, muschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit, se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer, apoi se ruleaza si se asaza intre ciocanele. Cartofii se curata si se taie cubulete, morcovul curatat se feliaza si se asaza intre ciocanele si rulouri. Se stropesc cu uleiul de masline, sa sereaza si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate, se presara usturoiul feliat. Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii, apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor, se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca. Se serveste cu marar verde presarat deasupra.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...
Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolataMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii