Ciocanelele se spala si se asaza spre marginea tavii, muschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit, se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer, apoi se ruleaza si se asaza intre ciocanele. Cartofii se curata si se taie cubulete, morcovul curatat se feliaza si se asaza intre ciocanele si rulouri. Se stropesc cu uleiul de masline, sa sereaza si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate, se presara usturoiul feliat. Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii, apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor, se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca. Se serveste cu marar verde presarat deasupra.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCand eram copil, se gasea in cofetarii prajitura Cartof. Desigur, in acele vremuri, se pregatea din resturi de blat, creme,...
Desert prajitura CartofCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii