Ciocanelele se spala si se asaza spre marginea tavii, muschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit, se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer, apoi se ruleaza si se asaza intre ciocanele. Cartofii se curata si se taie cubulete, morcovul curatat se feliaza si se asaza intre ciocanele si rulouri. Se stropesc cu uleiul de masline, sa sereaza si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate, se presara usturoiul feliat. Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii, apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor, se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca. Se serveste cu marar verde presarat deasupra.
Pofta buna!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii