Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian

Complexitate
redusa
Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian

Ingrediente

  • -1,5 kg carne de porc;
  • -100 g unt;
  • -3 cepe mari;
  • -1 lingurita boia (dulce sau iute
  • dupa gust);
  • -2-3 ardei verzi (sau diferiti colorati);
  • -2-3 rosii;
  • -3-5 catei de usturoi;
  • -1-2 foi de dafin
  • -1 ardei iute;
  • -sare;
  • -piper

Mod de preparare

Caliti ceapa tocata in untul incins pana se aureste, adaugati boiaua si usturoiul tocat si omogenizati. Puneti carnea taiata cuburi si lasati sa se inabuse, pana se evapora apa, amestecand. Adaugati dafinul, ardeii, si rosiile, taiate.

Completati cu apa cat sa acopere totul si lasati la foc mediu spre mic pana s-a fiert carnea. (Eu am lasat carnea in felii, am prajit-o intai in unt, am scos-o si am pus-o deoparte. Am calit ceapa, iar cand s-a facut si ardeiul, am repus-o in cratita, sa fiarba pana este facuta)

Se serveste calda, cu galuste tiroleze, taiate in felii, ardei iute si muraturi.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici