Spalam carnea, o taiem bucati potrivit de mari.
Curatam ceapa, o taiem bucatele, morcovul il decojim si il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam carnea, ceapa, morcovul, boabele de piper, sare, dafinul, otetul balsamic si cateva linguri de vin.
Amestecam totul, acoperim cu folie si dam la frigider peste noapte.
Dovlecelul il spalam si il taiem bucati mai mari, ardeiul kapia il curatam de seminte, il taiem.
Amestecam mustarul cu sare, piper, boiaua de ardei si cimbru, scoatem carnea din bol si cu acest amestec masam putin bucatile de carne.
Intr-un vas yena punem dovlecelul, ardeiul kapia, ceapa si morcovul care au stat cu carnea la macerat.
Asezam bucatile de carne, ici colo dam drumul la pasata, apoi punem si usturoiul curatat si taiat feliute.
Turnam vinul, punem si o cana de apa, acoperim vasul.
Il introducem in cuptor, il aprindem si reglam o temperatura potrivita.
Pentru 2 ore, 2 ore si ceva lasam carnea sa se patrunda, apoi o descoperim si o mai lasam 15-20 de minute, sa prinda o crusta usor crocanta deasupra.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin sa se racoreasca si servim.
Sa aveti pofta!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii