Se taie carnea fasii lungi si se pune la prajit intr-o lingura de ulei. Se curata si se taie morcovul in fasii lungi si se adauga peste carne.
Capia se taie rondele si se adauga. Se pun si legumele congelate si porumbul. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca 5 minute. Se adauga condimente dupa gust.
Se adauga lingura de sos tomat si un pahar de apa, se acopra cu un capat si se lasa pe foc pana cand apa e aproape evaporata.
Se serveste fierbinte.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii