Prajiti carnatii intr-o tigaie antiaderenta cu capac, la foc mare, pana se rumenesc bine, intorcandu-i mereu.
* Daca carnatii sunt grasi, nu folositi ulei. Daca carnatii nu sunt grasi, prajiti-i in putin ulei incins.
Scoatet-i din tigaie si lasati in asteptare.
Puneti cubuletele de cartofi in zeama lasata de carnati si dunstuiti pana devin translucizi si prind putina culoare, amestecand mereu. Turnati o cana de apa si lasati acoperit, la la foc potrivit, cca 10 min sau pana ce cartofii incep sa se inmoaie.
Adaugati ardeii si fierbeti in continuare doar pana ce cartofii sunt aproape facuti; daca ardeii raman putin crocanti, cu atat mai bine.
Verificati ca in vas sa fie suficient lichid cat sa nu se arda legumele, dar acesta sa se transforme pana la sfarsit intr-un sos mai gros.
Adaugati carnatii prajiti si lasati acoperit inca 5- 10 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce cartofii sunt facuti.
Spre sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie legumele cu putin sos si cate un carnat prajit.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii