Se taie ceapa şi se adaugă usturoiul necuratat si doar strivit putin cu pumnul sau cu o lama mai lata a unui cutit si ardeiul iute. Lasam sa se caleasca usor, la foc foarte mic cu putin ulei. Adaugam sare şi piper, turnam vin alb şi lasam să se evapore. Se adauga rosiile / sucul de rosii cu pulpa si lasam sa fiarba circa zece minute. Adaugam burta fiarta si taiata în fâşii şi fasolea boabe gata fiarta si scursa şi lasam citeva minute sa mai fiarba la foc mic cit sa se amestece gusturile intre ele.
pentru cine foloseste fasolea boabe din conserva adaugati o foaie de dafin sau o ramurica de rozmarin in sosul de rosii
Burta folosita de mine este cea pe care am folosit-o si in reteta aceasta
si este una dintre cele 4 parti ale stomacului de vita, alta decit cea alba care se gaseste in comert sub denumirea generica de burta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii