Se face o mamaliguta nici moale, nici prea tare. Costita se trage la tigaie felii subtiri si pe o parte si pe cealalta. In uleiul ramas se fac ouale ochiuri.
Se iau 4 boluri gen bol de ciorba si se aranjeaza feliile de costita. Peste costita punem mamaliga si brinza. In mijloc facem un cibulet, dupa care acoperim cu mamaliguta. Le dam la cuptor 5 min (sau microunde).
Luam bolul si il raturnam usor intr-o farfurie in asa fel incat sa nu se strice forma rotunda a bulzului si costita sa ramina imprimata frumos in mamaliguta. Punem un ochi deasupra si radem telemea prin razatoarea mica, decoram cu crenguta de patrunjel. . .
POFTA BUNA! !
Ingredientele sunt pt 4 portii, costita poate fi inlocuita cu kaizer, muschi file afumat si iese si mai gustos daca bagam niste bucatele de carnati de casa afumat pe linga brinza. . . .
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii