Se prepara snitelele cu ou si pesmet alb, intr-un bol se rade (pe razatoarea mare) cascavalul (o rola medie), bucata de branza (250 g), se adauga smantana si 2 oua intregi, se omogenizeaza.
Intr-un vas yena se pune un strat se snitele si un strat compozitie, iar un strat de snitele... deasupra sa fie un strat de compozitie. Se da la cuptor (preincalzit) la foc mic spre mediu cca 40 minute.
Eu prepar intr-un vas yena rotund si il tai ca pe tort :) ... este foarte satios.
Se serveste fierbinte cu garnitura de legume fierte sau o salata asortata sau pur si simplu. (garnitura sa nu contina cartof sau orez).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii