Budinca De Snitele (Pui)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui 2 buc
  • cascaval
  • 7 oua
  • smantana 300 ml
  • pesmet alb
  • telemea de vaca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepara snitelele cu ou si pesmet alb, intr-un bol se rade (pe razatoarea mare) cascavalul (o rola medie), bucata de branza (250 g), se adauga smantana si 2 oua intregi, se omogenizeaza.

Intr-un vas yena se pune un strat se snitele si un strat compozitie, iar un strat de snitele... deasupra sa fie un strat de compozitie. Se da la cuptor (preincalzit) la foc mic spre mediu cca 40 minute.

Eu prepar intr-un vas yena rotund si il tai ca pe tort :) ... este foarte satios.

Se serveste fierbinte cu garnitura de legume fierte sau o salata asortata sau pur si simplu. (garnitura sa nu contina cartof sau orez).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa-crema de rosii

Supa-crema de rosii

Supa-crema de rosii
Placinte cu branza

Placinte cu branza

Placinte cu branza
Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt

Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Vinete grecesti
3
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca