Ficatul spalat bine si taiat bucatele se pune la fiert in apa cu sare. Cand este gata, se scoate, se lasa la racit, apoi se da prin masina de tocat.
Separat, intr-un vas se pune putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt. Apoi, se adauga ficatul tocat, carnea tocata, precum si feliile de paine inmuiate in lapte si scurse bine. Se amesteca totul, formandu-se o pasta, apoi se pune pe foc pt. aprox. 10 minute.
Se da la o parte, lasand sa se raceasca, se adauga ouale si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine totul, dupa care se aseaza compozitia intr-o tava unsa cu unt si se la cuptor la foc domol pana se patrunde bine carnea.
Se serveste fierbinte, cu sos bechamel.
Aceasta budinca se poate face si cu ficatei de pui si carne tocata de pasare.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii