Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus

Postat pe: 21-08-2018
(0)

Ingrediente

ardei gras mai micut
1 ceasca de cus-cus
300 g baby spanac
1 ceapa
sare
condimente uscate (dafin, piper, oregano, cimbrisor, maghiran)
ulei
oua de prepelita
1 lingurita de pasta de tomate
ulei de masline
marar
2 rosii
cateva boabe de piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

6 portii

Ardeii se spala, se taie pe lung in 2 si se indeparteaza cotorul cu seminte.
Se caleste iute ceapa tocata marunt si se adauga baby spanacul oparit si trecut pe sub jet de apa rece si apoi scurs bine si cus-cusul oparit cu apa fiarta si rosiile taiate cubulete, dupa ce le-am oparit si decojit si lasat 10 minute acoperit sa se inmoaie.

Se adauga si un pic de pasta de tomate, se sareaza si condimenteaza si se adauga marar tocat fin. Se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se asaza in tava unul langa altul, se adauga pana aproape de buza lor apa in care am adaugat un strop de ulei de masline, cateva crengute de oregano verde (daca avem, cateva boabe de piper) si dam la cuptor cca 20 minute.

Se scoate cu grija, spargem cate un ou de prepelita deasupra si mai lasa sa se inchege ouale, cca. 10 minute. Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus