Ardeiul copt il lasam in prealabil la scurs. Il desfacem si curatam de samburii existenti. Condimentam cu sare si piper. Asezam peste ardeiul copt o felie de sunca, o felie de cascaval si rulam.
Inchidem capetele apoi le dam prin faina, ou si pesmet. Uleiul il punem la incins si prajim rulourile. Le servim alaturi de o garnitura din cartofi natur, pilaf de orez sau cartofi pai.
Pofta Buna!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFoarte bun a iesit!
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii