Ardei Copt Umplut

Complexitate
redusa
Ardei Copt Umplut

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 cana orez
  • 1/2 kg carne tocata
  • 5 rosii
  • 10 ardei
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • bulion

Mod de preparare

Se coc ardeii si se pun intr-o cratita pana facem umplutura. Se curata ceapa si morcovii.

Se taie ceapa marunt iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
se calesc impreuna apoi se adauga orezul spalat, se amesteca bine si se pun ingredientele (sare, delicat, piper) se adauga apa 2 cani si se lasa sa fiarba orezul pe jumatate, apoi se adauga o lingura de bulion se amesteca bine si se pune peste carne.

Se amesteca impreuna apoi se pune patrunjelul tocat si se amesteca, iar dupa ce am terminat cu umplutura ne ocupam in continuare de ardei.

Ii curatam si le taiem codita (eu o fac intotdeauna cu varful cutitului). Se umplu ardeii si se pune capac de rosii.

Se aseaza in cratita in picioare dupa ce am pus o lingura de bulion pe fundul cratitei (eu las si zeama de la ardei care curge cand ii curatam).

Se acopera cu apa ardeii si se pun la foc 10-15 minute.
Se servesc cu o lingura de smantana sau iaurt mai gras.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca