Se coc ardeii si se pun intr-o cratita pana facem umplutura. Se curata ceapa si morcovii.
Se taie ceapa marunt iar morcovii se dau pe razatoarea mica.
se calesc impreuna apoi se adauga orezul spalat, se amesteca bine si se pun ingredientele (sare, delicat, piper) se adauga apa 2 cani si se lasa sa fiarba orezul pe jumatate, apoi se adauga o lingura de bulion se amesteca bine si se pune peste carne.
Se amesteca impreuna apoi se pune patrunjelul tocat si se amesteca, iar dupa ce am terminat cu umplutura ne ocupam in continuare de ardei.
Ii curatam si le taiem codita (eu o fac intotdeauna cu varful cutitului). Se umplu ardeii si se pune capac de rosii.
Se aseaza in cratita in picioare dupa ce am pus o lingura de bulion pe fundul cratitei (eu las si zeama de la ardei care curge cand ii curatam).
Se acopera cu apa ardeii si se pun la foc 10-15 minute.
Se servesc cu o lingura de smantana sau iaurt mai gras.
Pofta buna!!!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii