Ingrediente
● 400 gr branza de vaci dulce |
● 200 gr branza de capra sarata |
● 100 gr untura |
● 5 oua |
● 300 gr smantana |
● 1 l chisleac (iaurt) |
● 500 gr faina de malai |
● 3 linguri faina de grau |
● 1 lingura rasa bicarbonat de sodiu |
● 1 kg jumari de porc |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
10min

GĂTIRE
01h

PORȚII
10 portii
Se pune intr-un vas branza de vaca dulce, branza de capra sarata, untura topita la temperatura camerei si se omogenizeaza compozitia. Se adauga ouale batute spuma, smantana, chisleacul, malaiul, faina de grau si bicarbonatul de sodiu, se omogenizeaza bine compozitia, se toarna intr-o tava in care s-a pus hartie de copt, se adauga jumarile in bucatele mici si se da tava la cuptor pentru circa o ora.
Se verifica cu o scobitoare, daca nu se ia compozitie pe scobitoare, este semn ca este facuta, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se poate taia.
Se serveste simpla sau cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinta.
Sa aveti pofta, dragilor!
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany