`Adidasi` de porc pane

Complexitate
redusa
`Adidasi` de porc pane

Ingrediente

  • Ingrediente pt 4 persoane:
  • 4 unghii de porc
  • 300 gr legume
  • (morcov, patrunjel, 1/2 telina, 1 ceapa)
  • sare
  • piper boabe
  • 1/2 lamaie
  • 3 frunze dafin
  • faina
  • pesmet si oua
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Unghiile le mai parjolim odata la flacara de la aragaz, le curatam bine si le spalam apoi. Dupa aceste operatii, taiem unghiile pe lungime (doar pielea), si apoi le punem la fiert. Adaugam in apa sare, legumele, frunzele de dafin si zeama de la lamaia stoarsa.

Se fierb pana se desprind usor oasele. Se scot din apa, se scot oasele mai mari ca sa pastreze cat de cat forma si se lasa la racit. Se sareaza, pipereaza dupa care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.


Se pot servi cu garnitura de orez sau cartofi pai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura cu Branza de Vaci
2
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Desert prajitura multicolora cu jeleu de capsuni
Bucataras.RO

Desert prajitura multicolora cu jeleu de capsuni

Desert prajitura multicolora cu jeleu de capsuni
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!