Spalati orezul arborio cu jumatate de pumn de sare, in 3 transe de apa;
Lasati-l la scurs;
Taiati salota cubulete si sotati-o in unt si ulei de masline, impreuna cu orezul, la foc potrivit;
Cand atat orezul cat si salota au devenit translucide, stingeti cu vinul alb si lasati sa se reduca;
Adaugati stock-ul de legume treptat, amestecand usor, fara sa spargeti boabele de orez;
Scoateti miezul dovleceilor (acolo se retine foarte multa apa) si taiati-i cuburi;
Dupa cca 10 min, adaugati dovleceii si condimentati cu sare, piper si cimbru;
Adaugati mai apoi si frunzele de spanac pe care le rupeti in prealabil daca sunt prea mari;
Dati focul mai mic si puneti capacul, amestecand usor la cateva minute;
Cand orezul este usor aldente opriti focul si radeti parmezan pe deasupra;
Serviti cat este cald;
Pofta buna !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii