Curatati cartofii de coaja si taiati-i in bucatele potrivite.
Turnati apa rece cat sa-i acopere si lasati 1 ora in asteptare.
Scurgeti si puneti la foc in alta apa rece, adaugati sare si fierbeti pana se inmoaie.
Scurgeti si pasati cat sunt fierbinti.
Repuneti pe foc mic, impreuna cu laptele, smantana si untul, amestecand continuu pana ce piureul este bine incins, toate ingredientele sunt omogenizate si devin o crema spumoasa.
Potriviti de sare, luati de pe foc si inglobati ceapa verde / prazul (doar in ultimul moment inainte de servire).
Serviti imediat, cat este cald, ca garnitura.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunÎn convalescență fiind, am avut o pauză mare ”de la butoane” cum obișnuiește să spună o colegă...
Tochitura de purcel, cu cartofi natur• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii