Clatite cu dovlecei

Postat pe: 28-07-2017
(0)

Ingrediente

1 dovlecel
200 g branza de vaci
100 g telemea
300 g faina
3 oua
sare
piper
marar
1/2 praf de copt
150 ml smantana
50 ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Dovlecelul il curatam si il dam prin razatoarea mare. Presaram 1 lingurita sare si lasam deoparte.

Intr-un vas, amestecam faina cernuta cu sarea, piper, praf de copt, adaugam branza, dovlecelul scurs bine de apa.

Facem o adancitura, adaugam ouale batute cu smantana, uleiul, mararul, amestecam bine(daca este nevoie mai adaugam smantana sau lapte depinde de consistenta branzei).

Lasam sa se odihneasca 15 minute.

Incalzim tigaia unsa cu putin ulei, adaugam cate un polonic de compozitie, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, focul sa fie mic spre mediu.

Ungem tigaia de fiecare data cu ulei pentru a nu se lipi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Clatite cu dovlecei" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Clatite cu dovlecei