Ciuperci Umplute (de Post)

Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute (de Post)

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champinion albe si brune
  • margarina (aproximativ o lingurita pt fiecare ciuperca, in functie de marimea acesteia)
  • sare si marar dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci).

Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar.

Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa.
Cand sunt gata se servesc ca si garnitura sau felul principal la o masa de post.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Cele mai apreciate rețete
Supa de pui cu legume si galusti pufoase din gris
3
Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu legume si galusti pufoase din gris

Supa de pui cu legume si galusti pufoase din gris
Nacreala cu spuma de pe zer
4
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
5
Carte de bucate

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
Parteneri
Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe
Bucataras.RO

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

Andra Mihail ne prezintă o variantă rapidă și delicioasă pentru mini cheesecake cu fructe. Ușor de pregătit, din...

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Culinar.RO

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute