Se curata, se spala si se lasa la scurs ciupercile.
Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectuoase in farfurie.
Intr-o tigaie, incingem cateva linguri de ulei, in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit, pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.
Asezonam cu patrunjel verde si va invit la masa!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii