Cerneti faina intr-un bol si adaugati grisul, untura, maghiranul / oregano, ouale batute cu sarea si apa. Omogenizati bine si lasati in asteptare 2- 3 min. Modelati galuste mici, rotunde, cu mana unsa cu ulei.
Puneti-le la fiert, in apa clocotita cu sare, pana cand sunt facute (se rica la suprafata apei). Scoateti-le cu ajutorul unei spumiere si pastrati la cald. Separat, caliti ceapa tocata marunt in uleiul incins, doar pana devine transparenta. Puneti ciupercile feliate si continuati inabusirea, amestecand, pana ce acestea sunt facute.
Turnati pasta de gogosari / bulionul amestecata cu vinul si dupa cateva clocote amidonul diluat in smantana. Lasati pe foc mic, fara sa fiarb, amestecand continuu, pana ce sosul se ingroasa putin.
Adaugi galustele, verdeata tocata, sare si piper dupa gust.
Serviti cat este cald, simplu, presarat cu verdeata si putina pasta de gogosari sau cu smantana ori cascaval ras, pus direct in farfurie.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii