Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi de marime potrivita.
Punem o tigaie cu ulei la foc, iar cand uleiul e bine incins punem cartofii la prajit. Presaram sare dupa gust.
Curatam usturoiul de coaja, il pisam si il amestecam cu patrunjelul tocat fin, coriandru, sare si piper dupa gust.
Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas si ii amestecam bine cu sosul de usturoi diluat cu putina apa.
Se servesc calzi.
Se serveste mai ales cu mamaligutza fierbinte;)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii