Operatiuni pregatitoare:
Carnea se spala, se taie patratele. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa rece si se taie lamele. Ouale se spala, se trec prin jet de apa rece.
Tehnica de preparare: carnea se inabusa in ulei cu adaos de zeama de la ciuperci. Cind este aproape inabusita, se introduc prin amestecare: pasta de tomate, ciupercile, cimbru, piperul si sarea, iar spre sfirsitul tratarii termice se adauga sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri.
Se prezinta pe farfurie mamaliga la mijloc, deasupra un ou ochi si de jur imprejur, se monteaza tochitura. Telemeaua se rade pe ou.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii