Operatiuni pregatitoare:
Carnea se spala, se taie patratele. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa rece si se taie lamele. Ouale se spala, se trec prin jet de apa rece.
Tehnica de preparare: carnea se inabusa in ulei cu adaos de zeama de la ciuperci. Cind este aproape inabusita, se introduc prin amestecare: pasta de tomate, ciupercile, cimbru, piperul si sarea, iar spre sfirsitul tratarii termice se adauga sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri.
Se prezinta pe farfurie mamaliga la mijloc, deasupra un ou ochi si de jur imprejur, se monteaza tochitura. Telemeaua se rade pe ou.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii