Operatiuni pregatitoare:
Carnea se spala, se taie patratele. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa rece si se taie lamele. Ouale se spala, se trec prin jet de apa rece.
Tehnica de preparare: carnea se inabusa in ulei cu adaos de zeama de la ciuperci. Cind este aproape inabusita, se introduc prin amestecare: pasta de tomate, ciupercile, cimbru, piperul si sarea, iar spre sfirsitul tratarii termice se adauga sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri.
Se prezinta pe farfurie mamaliga la mijloc, deasupra un ou ochi si de jur imprejur, se monteaza tochitura. Telemeaua se rade pe ou.
Pana azi strambam din nas atunci cand piticii imi cereau clatite...Fum,miros si prea mult timp petrecut langa tigaie. Cu...
Clatite cu gem de zmeura in vasul ZepterRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii