Snitel de Pui in Crusta de Orez

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Snitel de Pui in Crusta de Orez

Ingrediente

  • -400 g piept de pui
  • taiat felii
  • -sare
  • -piper
  • proaspat macinat
  • -60 g orez (basmati, arborio, etc) -1 ou
  • -coaja rasa de la ½ lamaie
  • -faina
  • -ulei
  • pentru prajit

Mod de preparare

Condimentati feliile de carne cu sare si piper, dupa gust. Lasati in asteptare.
Fierbeti orezul in apa sarata, conform cu instructiunile de pe ambalaj si cand este facut (fara ca apa sa fi scazut de tot), transferati-l impreuna cu lichidul ramas, intr-un bol.
Pasati orezul cu blenderul vertical pana devine o pasta omogena, apoi lasati la racit.
Adaugati oul, coaja rasa de lamaie si omogenizati.
Treceti carnea prin faina, apoi prin piureul de orez, avand grija ca fiecare bucata sa fie invelita in strat gros si de jur imprejur de pasta de orez.
Prajiti in baie de ulei incins, la foc potrivit, pana ce carnea este facuta si crusta se rumeneste frumos, pe ambele parti.
Scoateti pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde, simple sau alaturand garnitura si / sau salata preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc