Se ia pietii de pui, se taie in doua dupa care se bat cu batatorul de carne, se sareaza si se pun unul peste altul pe o farfurie. Se sparg ouale intr-o farfurie si se bat, daca nu ati pus sare pe carne puneti acuma. In alt vas, se masoar faina si in altul pesmetul (panko)
Intr-o tigaie se pune uleiul, se infierbanta. In timpul cat se incalzeste uleiul, pregatim carnea in felul urmator: felie cu felie tavalim prin faina, acoperim bine pe ambele parti apoi trecem fiecare portie prin oul batut dupa care tavalim in panko (pesmet).
Acuma deja uleiul e infierbantat destul, luam carnea si o punem in tigaie. Prajim pe o parte, pana pesmetul devine auriu, intoarcem pe cealalta parte si prajim pana devina si aici auriu. Scoatem pe servetel absorbant si servim cu pireu de cartofi si cu salata de care preferati .... noi salata de cruditati am avut azi
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii