Rulouri Din Piept de Pui, Pane

Complexitate
redusa
Rulouri Din Piept de Pui, Pane

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -cateva feliute de cascaval
  • -cateva feliute de ardei rosu
  • -1 ceapa
  • -250 g ciuperci
  • -1 lingurita patrunjel verde, tocat
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pentru prajit (unt)
  • -2 oua
  • -4 linguri faina
  • -4 linguri pesmet
  • -50 g cascaval ras
  • -3 linguri fulgi de porumb

Mod de preparare

Fileurile de pui, puse intr-o punga, se bat cu ciocanul de snitele, cu grija sa nu se rupa. Se asezoneaza si se dau la rece.

Intre timp se caleste ceapa tocata si ciupercile feliate, in unt topit, se condimenteaza cu sare si piper si se aromeaza cu patrunjel. Se lasa sa se raceasca.

Se pregatesc 3 boluri in care se pun: ouale batute, faina si pesmetul amestecat cu cascaval ras si fulgii de porumb sfaramati grosier.

Pe fiecare felie de piept, se pune intr-o margine cate o feliuta de cascaval, 1-2 lingurite de amestec cu ciuperci si feliute de ardei rosu. Se ruleaza strans carnea si se fixeaza cu o scobitoare sa nu se desfaca. Se trece fiecare rulou prin faina, ou, faina, ou, pesmet, ou, pesmet.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc rulourile, pe toate partile, fara sa se arda, pana ce carnea este facuta. Se scot si se pun la scurs pe servetele absorbante.

POFTA BUNA!

Se servesc calde sau reci, simplu sau cu salate de legume, ori cu maioneza etc. sau cu ce doriti voi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc