Bateti carnea cu ciocanul de snitele.
Sarati si piperati, dupa gust.
Puneti intr-o margine a fiecarei feli de carne cate 1 bastonas de cascaval incadrata de felii de ardei rosu.
Rulati carnea peste umplutura, apoi inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de bacon.
La nevoie, prindeti capetele cu o scobitoare astfel ca ruloul sa nu se desfaca.
Puneti rulourile intr-un vas termorezistent si stropiti cu unt topit / ulei.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si baconul
frumos rumenit.
Cu 10 min inainte de a fi gata, presarati-le cu cascaval ras si dati din nou la cuptor.
Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple sau langa garnitura preferata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii