Bateti carnea cu ciocanul de snitele.
Sarati si piperati, dupa gust.
Puneti intr-o margine a fiecarei feli de carne cate 1 bastonas de cascaval incadrata de felii de ardei rosu.
Rulati carnea peste umplutura, apoi inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de bacon.
La nevoie, prindeti capetele cu o scobitoare astfel ca ruloul sa nu se desfaca.
Puneti rulourile intr-un vas termorezistent si stropiti cu unt topit / ulei.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si baconul
frumos rumenit.
Cu 10 min inainte de a fi gata, presarati-le cu cascaval ras si dati din nou la cuptor.
Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple sau langa garnitura preferata.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii