Reteta culinara Rulouri din Cotlet de Porc

Postat pe: 11-02-2015
(0)

Ingrediente

Pentru 2 persoane:
2 felii de cotlet de porc, fara os (cca 200-250 g fiecare)
sare
piper proaspat macinat
2 bastonase de cascaval
4 fasii de ardei rosu
4 felii subtiri de bacon / kaiser
2 linguri unt, topit / ulei
cascaval ras
patrunjel verde, tocat marunt, pentru servit (optional)

Mod de preparare

Bateti carnea cu ciocanul de snitele.

Sarati si piperati, dupa gust.

Puneti intr-o margine a fiecarei feli de carne cate 1 bastonas de cascaval incadrata de felii de ardei rosu.

Rulati carnea peste umplutura, apoi inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de bacon.

La nevoie, prindeti capetele cu o scobitoare astfel ca ruloul sa nu se desfaca.

Puneti rulourile intr-un vas termorezistent si stropiti cu unt topit / ulei.

Dati la cuptorul incins, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si baconul
frumos rumenit.

Cu 10 min inainte de a fi gata, presarati-le cu cascaval ras si dati din nou la cuptor.

Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple sau langa garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri din Cotlet de Porc" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri din Cotlet de Porc