Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete].
morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi]
de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul ,in frigider]
varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul]
dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate
se incinge cuptorul la 200 grade
se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare ,piper +patrunjel ,+oul, pina se omogenizeaza toate
se ung feliile de muschiulet file , cu amestecul de brinza , se pun deasupra legumele , si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu ,prazul]
se fixeaza cu scobitori
se aseaza intr-o forma de yena , tapetat cu unt , cartofii fierti taiati felii [1 cm]
in mijloc se aseaza rulourile
printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles
peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min
se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic]
+ pulpa de porc , am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult
am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie ,la cuptor aprox.150min [foc mic]
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii