Rulouri de muschiulet file cu legume si pulpa de porc

Complexitate
medie
Rulouri de muschiulet file cu legume si pulpa de porc

Ingrediente

  • cartofi 3 foarte mari
  • 3 morcovi medii
  • o mana legume congelate amestec morcov+telina+patrunjel
  • varza de Bruxelles
  • sare , piper, patrunjel [plic, uscat]
  • 1 praz
  • 8 felii muschiulet file
  • 150 gr brinza degresata
  • smantina
  • cascaval ementaler
  • + o bucata de pulpa de porc,[nu stiu cant] dar au iesit 3 bucati cam de 1cm [aprox], 1 ardei capia rosu
  • marinata, 2 lingvin rosu sec, 1 linurita sos de soia

Mod de preparare

Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare 15 min., eu am oparit acolo si legumele tote taiate felii [cele proaspete].

morcovii, ardeiul si apoi ceapa [toate pe rind in apa de la cartofi]
de la praz am luat doar citeva frunze mai frumoase[restul ,in frigider]
varza de bruxelles am oparit-o in apa cu sare si putina zeama de lamaie[separat de restul]

dupa ce am scos si varza am oparit mai departe legumele congelate
se incinge cuptorul la 200 grade

se amesteca intr-un castronas, brinza degresata cu sare ,piper +patrunjel ,+oul, pina se omogenizeaza toate

se ung feliile de muschiulet file , cu amestecul de brinza , se pun deasupra legumele , si peste fasiile de ceapa verde[in cazul meu ,prazul]

se fixeaza cu scobitori

se aseaza intr-o forma de yena , tapetat cu unt , cartofii fierti taiati felii [1 cm]
in mijloc se aseaza rulourile

printre cartofii de pe margine am strecurat varza de bruxelles

peste toate se adauga smantana, [amestecata separat ] cu cascavalul si se da la cuptor 20 min

se orneaza cu patrunjel verde de preferat [eu din ..plic]

+ pulpa de porc , am feliat-o in 3 parti si ampus-o la marinat 10 min. 2 linguri de vin rosu sec+ 1 lig sos de soia+piper proaspat macinat= patrunjel[am uitat] am prajit bucatile in unt, 5 min fiecare parte, sau dupa preferinta mai mult
am pus carnea cu 100ml de apa, acoperita cu folie ,la cuptor aprox.150min [foc mic]

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Pizza Fara Blat
4
Paste

Pizza Fara Blat

Pizza Fara Blat
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza
Parteneri
Aperitiv omleta cu spanac la cuptor
Bucataras.RO

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor

Cum incepe sa vina caldura, incerc sa fac retete mai usoare, sa le putem servi cu salate, ca sa profitam de legumele...

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala