Carnea se condimentează cu sare și piper și se unge cu un strat subțire de muștar. Deasupra se așează câte doua felii de șuncă. Se adaugă castraveții tăiați în fâșii subțiri, ardeiul și ceapa verde tocate potrivit. Se rulează carnea, având grijă să nu iasă compoziția, și se prinde cu scobitori.
Într-un vas mai înalt se încing două linguri de ulei în care se prăjesc ruladele pe toate părțile. Se adaugă vinul, ceapa, morcovul și cartoful tăiate în sferturi. Se completează cu apă până se acoperă carnea.
Se fierbe totul la foc mic timp de 3-4 ore. când sunt gata, legumele și supa în care au fiert se trec prin sită. Sosul obținut se condimentează cu cimbru.
Poftă bună!
Tradițional, se servește cu găluști din cartofi și varză murată în vin, dar găluștile mele ies împrăștiate, așa că le-am înlocuit cu piure.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii