Rulada de Muschi de Porc la Cuptor

Complexitate
redusa
Rulada de Muschi de Porc la Cuptor

Ingrediente

  • -un muschi de porc
  • -150 gr sunca taranesc afumat
  • -350 gr ciuperci champignon
  • -2 oua
  • -150 gr cascaval mai moale
  • -oregano, rozmarin, condimente pentru carnea de porc
  • -piper boabe si sare se pun dupa gustul fiecaruia
  • -250 ml ulei
  • -100 ml vin
  • -5 catei usturoi
  • -ardei gras
  • -apa

Mod de preparare

Muschiul de porc se curata bine de grasime, dupa care se taie incet cu un cutit ascutit precum am desface o rulada, de la exterior spre interior. Se bate bine cu ciocanul de snitele, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, rozmarin, oregano si condiment pentru carnea de porc. Feliile de sunca se aseaza pe mijlocul muschiului.

Ouale se amesteca bine cu 100 gr cascaval ras, sare, vegeta si piper. Din aceasta compozitie se face o omleta care se pune peste sunca.

Ciupercile se taie marunt si se calesc in putin ulei, dupa care se pune usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa putin, si se strecoara de ulei, urmand sa fie puse peste omleta.

Dupa ce au fost adaugate si ciupercile muschiul se ruleaza incet si se leaga cu ata. Se aseaza in tava si se condimenteaza cu condiment pentru carnea de porc si rozmarin. In tava langa muschi se pune ardeiul taiat julien, vinul, uleiul si apa care sa il cuprinda pana la jumatate.

Pentru aproximativ 20 minute tava va sta la cuptor acoperita cu folie de aluminiu, dupa care se da jos si se lasa sa se coaca la foc potrivit. Cand este gata se da ata jos si se rade restul de cascaval cu care se presara rulada. Se mai lasa la cuptor rulada pana ce cascavalul se topeste.
Se serveste calda taiata in felii potrivie langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.