Ingrediente
● un muschi de porc |
● 150 gr sunca taranesc afumat |
● 350 gr ciuperci champignon |
● 2 oua |
● 150 gr cascaval mai moale |
● oregano, rozmarin, condimente pentru carnea de porc |
● piper boabe si sare se pun dupa gustul fiecaruia |
● 250 ml ulei |
● 100 ml vin |
● 5 catei usturoi |
● ardei gras |
● apa |
Mod de preparare
Muschiul de porc se curata bine de grasime, dupa care se taie incet cu un cutit ascutit precum am desface o rulada, de la exterior spre interior. Se bate bine cu ciocanul de snitele, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, rozmarin, oregano si condiment pentru carnea de porc. Feliile de sunca se aseaza pe mijlocul muschiului.
Ouale se amesteca bine cu 100 gr cascaval ras, sare, vegeta si piper. Din aceasta compozitie se face o omleta care se pune peste sunca.
Ciupercile se taie marunt si se calesc in putin ulei, dupa care se pune usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa putin, si se strecoara de ulei, urmand sa fie puse peste omleta.
Dupa ce au fost adaugate si ciupercile muschiul se ruleaza incet si se leaga cu ata. Se aseaza in tava si se condimenteaza cu condiment pentru carnea de porc si rozmarin. In tava langa muschi se pune ardeiul taiat julien, vinul, uleiul si apa care sa il cuprinda pana la jumatate.
Pentru aproximativ 20 minute tava va sta la cuptor acoperita cu folie de aluminiu, dupa care se da jos si se lasa sa se coaca la foc potrivit. Cand este gata se da ata jos si se rade restul de cascaval cu care se presara rulada. Se mai lasa la cuptor rulada pana ce cascavalul se topeste.
Se serveste calda taiata in felii potrivie langa garnitura dorita.
Pofta buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de Muschi de Porc la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Ouale se amesteca bine cu 100 gr cascaval ras, sare, vegeta si piper. Din aceasta compozitie se face o omleta care se pune peste sunca.
Ciupercile se taie marunt si se calesc in putin ulei, dupa care se pune usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa putin, si se strecoara de ulei, urmand sa fie puse peste omleta.
Dupa ce au fost adaugate si ciupercile muschiul se ruleaza incet si se leaga cu ata. Se aseaza in tava si se condimenteaza cu condiment pentru carnea de porc si rozmarin. In tava langa muschi se pune ardeiul taiat julien, vinul, uleiul si apa care sa il cuprinda pana la jumatate.
Pentru aproximativ 20 minute tava va sta la cuptor acoperita cu folie de aluminiu, dupa care se da jos si se lasa sa se coaca la foc potrivit. Cand este gata se da ata jos si se rade restul de cascaval cu care se presara rulada. Se mai lasa la cuptor rulada pana ce cascavalul se topeste.
Se serveste calda taiata in felii potrivie langa garnitura dorita.
Pofta buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de Muschi de Porc la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany