Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg carne tocata (am folosit de porc dar merge si combinatia vita + porc
curcan
pui)
3 buc ceapa + 1/2 ceapa razuita (sau 1 legatura ceapa verde)
3 felii de paine
2 lingurite mustar
3 oua
2 linguri pesmet
2 lingurite boia dulce
Patrunjel verde
Sare
piper
150 gr cascaval

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa rece. Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt. carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa, ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 a�� 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului. In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:

Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si 1/2 ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust). Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii (dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor), si se mai coace impreuna aproximativ 15 a�� 20 minute.

Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate.

Pofta Buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada Carne cu Crusta de Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

violet
•  17.04.2009 13:14:58

super prezentare,FELICITARI .am postat si eu dar fara poze de prezentare[nu stiu]

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada Carne cu Crusta de Cascaval