Painea se pune la inmuiat in apa rece. Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt. carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa, ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 a�� 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului. In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:
Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si 1/2 ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust). Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii (dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor), si se mai coace impreuna aproximativ 15 a�� 20 minute.
Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate.
Pofta Buna! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAm un smochin care se comporta cum vrea frunza lui, adica abia acum au inceput sa se coaca smochinele, inca nitel si dadea...
Reteta de prajitura exotica cu smochine, rodie si caramelCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii