Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Complexitate
redusa
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (am folosit de porc dar merge si combinatia vita + porc
  • curcan
  • pui)
  • 3 buc ceapa + 1/2 ceapa razuita (sau 1 legatura ceapa verde)
  • 3 felii de paine
  • 2 lingurite mustar
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite boia dulce
  • Patrunjel verde
  • Sare
  • piper
  • 150 gr cascaval

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa rece. Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt. carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa, ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 a�� 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului. In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:

Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si 1/2 ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust). Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii (dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor), si se mai coace impreuna aproximativ 15 a�� 20 minute.

Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate.

Pofta Buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
2
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Chec cu Iaurt
3
Dulciuri

Chec cu Iaurt

Chec cu Iaurt
Prajitura Victoria
4
Dulciuri

Prajitura Victoria

Prajitura Victoria
Prajitura Cappuccino
5
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Parteneri
Cannelloni cu carne de pui
Bucataras.RO

Cannelloni cu carne de pui

Pastele par a fi zilele acestea destul de mult in gandurile noastre, asa ca am pregatit si noi cannelloni la ceas de seara.

Cannelloni cu carne de pui
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino