Painea se pune la inmuiat in apa rece. Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt. carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa, ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 a�� 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului. In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:
Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si 1/2 ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust). Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii (dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor), si se mai coace impreuna aproximativ 15 a�� 20 minute.
Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate.
Pofta Buna! ! !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii