Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Complexitate
redusa
Rulada Carne cu Crusta de Cascaval

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (am folosit de porc dar merge si combinatia vita + porc
  • curcan
  • pui)
  • 3 buc ceapa + 1/2 ceapa razuita (sau 1 legatura ceapa verde)
  • 3 felii de paine
  • 2 lingurite mustar
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite boia dulce
  • Patrunjel verde
  • Sare
  • piper
  • 150 gr cascaval

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa rece. Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt. carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa, ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si 1 lingurita boia dulce. Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 a�� 40 minute la foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului. In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:

Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si 1/2 ceapa razuita (sare si piper adaugati dupa gust). Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se intinde aceasta compozitie pe suprafata fripturii (dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor), si se mai coace impreuna aproximativ 15 a�� 20 minute.

Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate.

Pofta Buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa