Rata o condimentam pe exterior cu sare, piper, si boia la fel si pe interior. O invelim in folie de aluminiu si o dam la rece pana a doua zi ( cel putin 12 ore).
A doua zi pregatim cele necesare, adica ceapa o taiem rondele sau julien, rosiile le oparim si le taiem felii, ardeiul il feliem. Rata o desfacem din folie si pe interior o umplem cu varza murata printre care strecuram si bucatele de slanina afumata. Dupa ce am terminat cu umplutul ratei incepem sa coasem burta ratei.
Desfacem punga si asezam in el amestecul de legume mexicane, ceapa, ardeiul, rosiile si bucatele de slanina. Peste acest amestec de legume punem rata si stropim totul cu 200 ml supa de carne ( in cazul in care nu aveti supa puteti folosi cub de supa dizolvat in apa), legam punga si o asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru circa 2 ore (sa nu uit sa specific, punga trebuie impunsa in cateva locuri cu un ac ).
Servim rata alaturi de orez fiert si legumele din punga magica.
Pofta Buna ! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSi uite asa incetisor din vorba in vorba, mai mult hlizeala, din reteta in reteta, mai mult ale voastre am ajuns si eu, dupa...
Guguluf din albusuri cu fructe deshidratate - 350 -Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii