Rata o condimentam pe exterior cu sare, piper, si boia la fel si pe interior. O invelim in folie de aluminiu si o dam la rece pana a doua zi ( cel putin 12 ore).
A doua zi pregatim cele necesare, adica ceapa o taiem rondele sau julien, rosiile le oparim si le taiem felii, ardeiul il feliem. Rata o desfacem din folie si pe interior o umplem cu varza murata printre care strecuram si bucatele de slanina afumata. Dupa ce am terminat cu umplutul ratei incepem sa coasem burta ratei.
Desfacem punga si asezam in el amestecul de legume mexicane, ceapa, ardeiul, rosiile si bucatele de slanina. Peste acest amestec de legume punem rata si stropim totul cu 200 ml supa de carne ( in cazul in care nu aveti supa puteti folosi cub de supa dizolvat in apa), legam punga si o asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru circa 2 ore (sa nu uit sa specific, punga trebuie impunsa in cateva locuri cu un ac ).
Servim rata alaturi de orez fiert si legumele din punga magica.
Pofta Buna ! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii