Pulpe umplute pe pat de legume

Complexitate
redusa
Pulpe umplute pe pat de legume

Ingrediente

  • 6 pulpe pui intregi dezosate
  • 4 felii sunca pui (porc)
  • 1 bucatica carnat afumat
  • 1 felie paine alba
  • 150 ml lapte
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • patrunjel verde
  • 6 felii de cascaval ptr sandvich
  • 1 ou
  • 2 pungi nailon
  • 2 morcovi
  • 3-4 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 2-3 rosii
  • busuioc
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb

Mod de preparare

Felia de paine o punem la inmuiat in lapte.
Pulpele le batem cu batatorul de snitele intre 2 pungi sa se mai subtieze un pic . Le saram dupa ce sunt batute.

Umplutura pt. pulpe:

Feliile de sunca si carnatul le taiem cubulete , painea o stoarcem bine si o adaugam la sunca . La acestea adaugam ciupercile taiate , 1 ou crud si codimentam totul cu sare si piper dupa gust si mai punem si patrunjel verde tocat. Se amesteca totul bine.

Morcovii si ceapa se taie rondele, usturoiul il feliem ,la fel procedam si cu rosiile. Punem 150 ml ulei intr-o tava asezam legumele taiate ,presaram totul cu busuioc .

Pulpele batute si sarate se umple in felul urmator: asezam intai pe pulpa felia de cascaval ,iar peste punem 2 linguri din umplutura de mai sus. Se ruleaza si se prinde cu scobitori ( ata nu am avut sa le leg dar scobitorile sunt foarte bune), apoi le asezam in tava ,turnam peste 250 ml vin alb, si 250 ml apa.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si il punem la cuptor ptr. cca. 25 minute , dupa care luam folia si lasam asa sa se coaca mai departe in cuptor pana pulpele se rumenesc.

Se serveste cu garnitura de orez cu ciuperci pe langa care punem si legumele coapte din tava impreuna cu sosuletul format.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura Victoria
2
Dulciuri

Prajitura Victoria

Prajitura Victoria
Prajitura Cappuccino
3
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Parteneri
Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher
Bucataras.RO

Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher

Nu stiu cati au avut ocazia sa gateasca homar. Nu pot spune c-am gatit de foarte multe ori la viata mea, insa este dupa...

Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino