Pulpe umplute pe pat de legume

Complexitate
redusa
Pulpe umplute pe pat de legume

Ingrediente

  • 6 pulpe pui intregi dezosate
  • 4 felii sunca pui (porc)
  • 1 bucatica carnat afumat
  • 1 felie paine alba
  • 150 ml lapte
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • patrunjel verde
  • 6 felii de cascaval ptr sandvich
  • 1 ou
  • 2 pungi nailon
  • 2 morcovi
  • 3-4 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 2-3 rosii
  • busuioc
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb

Mod de preparare

Felia de paine o punem la inmuiat in lapte.
Pulpele le batem cu batatorul de snitele intre 2 pungi sa se mai subtieze un pic . Le saram dupa ce sunt batute.

Umplutura pt. pulpe:

Feliile de sunca si carnatul le taiem cubulete , painea o stoarcem bine si o adaugam la sunca . La acestea adaugam ciupercile taiate , 1 ou crud si codimentam totul cu sare si piper dupa gust si mai punem si patrunjel verde tocat. Se amesteca totul bine.

Morcovii si ceapa se taie rondele, usturoiul il feliem ,la fel procedam si cu rosiile. Punem 150 ml ulei intr-o tava asezam legumele taiate ,presaram totul cu busuioc .

Pulpele batute si sarate se umple in felul urmator: asezam intai pe pulpa felia de cascaval ,iar peste punem 2 linguri din umplutura de mai sus. Se ruleaza si se prinde cu scobitori ( ata nu am avut sa le leg dar scobitorile sunt foarte bune), apoi le asezam in tava ,turnam peste 250 ml vin alb, si 250 ml apa.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si il punem la cuptor ptr. cca. 25 minute , dupa care luam folia si lasam asa sa se coaca mai departe in cuptor pana pulpele se rumenesc.

Se serveste cu garnitura de orez cu ciuperci pe langa care punem si legumele coapte din tava impreuna cu sosuletul format.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Tort Racoros
3
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
4
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Piftie de Curcan
5
Aperitive

Piftie de Curcan

Piftie de Curcan
Parteneri
Desert prajitura in straturi cu crema de vanilie
Bucataras.RO

Desert prajitura in straturi cu crema de vanilie

Pentru ca am acceptat provocarea lui Bucataras si pentru ca am avut ingredientul secret = crema de vanilie, am pregatit...

Desert prajitura in straturi cu crema de vanilie
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Turta dulce cu miere
Gustos.RO

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere