Pulpe de pui la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui
  • 10 cartofi
  • 3 cepe
  • 3-4 gogosari
  • 2 morcovi,
  • o radacina patrunjel
  • ulei
  • suc de rosii (optional)

Mod de preparare

Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Cele mai apreciate rețete
Prajitura La Metru
1
Dulciuri

Prajitura La Metru

Prajitura La Metru
Cartofi-evantai cu cascaval
3
Garnituri

Cartofi-evantai cu cascaval

Cartofi-evantai cu cascaval
Socată reţeta bunicii
4
Bauturi

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Placinta cu branza de vaci
5
Dulciuri

Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci
Parteneri
Copanele de pui in sos de vin
Bucataras.RO

Copanele de pui in sos de vin

Acest fel de mancare a fost pentru noi un pranz tare bun si gustos, de ne-am lins pe degete. 

Copanele de pui in sos de vin
Clatite cu capsuni si ciocolata
Culinar.RO

Clatite cu capsuni si ciocolata

Deserturi de vara Retete dietetice

Clatite cu capsuni si ciocolata
Prajitura pufoasa cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura pufoasa cu capsuni

Reteta de prajitura pufoasa cu capsuni. Prajitura pufoasa cu capsuni reteta simpla. Retete de prajituri cu capsuni. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu capsuni