Pulpe Coapte in Folie

Complexitate
redusa
Pulpe Coapte in Folie

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 4-5 buc ciuperci champignon (sau 1-2 daca sunt mai mari)
  • 1/2 ardei iute
  • 12-16 feliute de slanina afumata
  • sare
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Condimentam pulpele cu sare. Ceapa o curatam, spalam si o taiem rondele cat mai subtiri. Ardeiul gras, rosia le taiem rondele la fel si ardeiul iute. Ciupercile le curatam si le taiem felii.
Rupem 4 fasii mai mari de folie aluminiu asezam pe el cele 3-4 feliute slanina afumata si peste ele punem pulpa sarata ( daca pulpa e mai mare o crestam un pic ) si peste pulpa punem ceapa, ardei gras, ciuperci, ardei iute si cate 2 feliute rosii(poate sa fie si chiar 4 felii). Impachetam pulpele astfel pregatite in folie si le dam la rece pentru cel putin 1 ora.

Eu le-am lasat asa pregatite pana a doua zi. Dupa ce au stat vreme de 1 ceas la rece asezam pulpele impachetate intr-o tava in cuptorul preincalzit unde le vom coace circa 25 minute la foc mijlociu. Dupa 25 minute le scoatem din cuptor, desfacem ambalajul si le mai dam pentru circa 15 minute inapoi la copt sa se rumeneasca un pic deasupra.

Se serveste alaturi de cartofi natur, cartofi prajiti a€¦.
(pentru cei carora le place usturoiul un sfat ar fi ca in fiecare ambalaj sa puneti si 1 catel de usturoi si inca un sfat, aceste pulpe merg de minune facute pe gratar! )


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Fanta
2
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Bomboane de ciocolata
Bucataras.RO

Bomboane de ciocolata

Cui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...

Bomboane de ciocolata
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola