Pui Umplut cu Ardei Rosu Copt si Usturoi

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

4 bucati de piept de pui dezosat si fara piele
350 g ardei rosu copt
la borcan
2 cesti pesmet
Usturoi tocat
dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Cu un cutit ascutit crestati “buzunare” in partea mai groasa a pieptului de pui. Indesati in “buzunare” cat mai multe bucati de ardei copti si cateva bucatele de usturoi.

Turnati pesmetul intr-un bol mare, larg. Puneti pieptul de pui in bolul cu pesmet si rulati-l pentru a-l acoperi bine cu pesmet.

Reglati temperatura cuptorului la 205 grade c, puneti pieptul pe polita inferioara si lasati-l la gatit 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Umplut cu Ardei Rosu Copt si Usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Umplut cu Ardei Rosu Copt si Usturoi