Cu un cutit ascutit crestati “buzunare” in partea mai groasa a pieptului de pui. Indesati in “buzunare” cat mai multe bucati de ardei copti si cateva bucatele de usturoi.
Turnati pesmetul intr-un bol mare, larg. Puneti pieptul de pui in bolul cu pesmet si rulati-l pentru a-l acoperi bine cu pesmet.
Reglati temperatura cuptorului la 205 grade c, puneti pieptul pe polita inferioara si lasati-l la gatit 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii