Mai intai se fierb ciocanelele. Dupa ce s-au fiert bine, se dezoseaza si se fac bucati. Se face un sosulet din oua batute, condimente si o lingura faina.
Se incinge uleiul dintr-o tigaie mai adanca, se trec bucatile de pui prin faina, apoi prin sos si se pun la prajit.
Se scurg ciupercile de zeama din borcane, se spala, se toaca (daca sunt intregi) si se pun la calit in putin ulei + condimente, la foc mic si acoperite cu capac, sa se innabunse.
Se servesc (puiul si ciupercile) cu piure de cartofi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoImi plac foarte mult dovleceii copti ori prajiti, serviti cu mujdei de usturoi. Si cam atat :) Am vazut insa la Gina Bradea,...
Dovlecei in uleiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii