Pui shanghai cu ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

6 ciocanele de pui
faina
3 oua
condimente pui
2 borcane ciuperci

Mod de preparare

Mai intai se fierb ciocanelele. Dupa ce s-au fiert bine, se dezoseaza si se fac bucati. Se face un sosulet din oua batute, condimente si o lingura faina.
Se incinge uleiul dintr-o tigaie mai adanca, se trec bucatile de pui prin faina, apoi prin sos si se pun la prajit.
Se scurg ciupercile de zeama din borcane, se spala, se toaca (daca sunt intregi) si se pun la calit in putin ulei + condimente, la foc mic si acoperite cu capac, sa se innabunse.
Se servesc (puiul si ciupercile) cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui shanghai cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui shanghai cu ciuperci