Pui Dulce Picant

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

2 bucati piept de pui
3 linguri mustar
2 lingurite miere
5 linguri de apa
1 catel de usturoi
1 mar
rozmarin
ulei de masline
sare
piper
boia
2 ardei iute

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr o tava si i se adauga acest amestec.

Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava.

Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.

Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Dulce Picant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

weisthal_mihaela
•  11.03.2011 16:16:06

Am facut. E foarte bun.

sabina1609
•  23.09.2008 09:46:47

Scuze, am omis a trece mierea in amestecul de mustar, apa, ulei, ardei tocat, rozmarin, usturoiul si miereaaaa ...

sweetangel23
•  18.09.2008 13:50:06

pai si mierea de albine cand o pui si unde?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Dulce Picant