Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr o tava si i se adauga acest amestec.
Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava.
Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.
Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Este unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data...
Pasta de ton cu ceapa rosie si castravecioriDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii