1. Pieptul de pui se bate ca pentru snitel, peste care se adauga doua felii de muschi afumat 2mm (taiate la feliator).
2. Se ia 2-3 cuburi de spanac congelat care il punem 1 minut la microunde si-l decongelam, in acest timp curatam un catel de usturoi si-l tocam marunt sau il dam prin razatoare marunta. Amestecam usturoiul cu spanacul pana nu-l omogenizam. Mai taiem un baton de cascaval de grosimea unui creion.
3. Se pune amestecul de spanac si usturoi pe mijlocul feliilor de muschi afumat iar in mijlocul amestecului se pune batonul de cascaval.
4. Pieptul de pui se ruleaza si se strange la capete ca si sarmalele.
5. Rulou de pui cu spanac se da prin ou si pesmet de doua ori, se prajeste ni tigaie in jumatate de litru de ulei pe ambele parti la foc moderat trebuie sa devina la culoare aramie( de culoarea coniacului).
6. Cat timp se prajeste ruloul de pui se face un sos din smantana de casa (pentru ca nu e degresata) la care se adauga 1/4 cub de knor de vita si se mai stoarce 1/4 de lamaie mai mare petru a nu deveni sosul prea greu( se poate stoarce si mai multa lamaie infunctie cat de acrisor doriti sa fie sosul).
7. Ruloul se taie in felii oblice nu mai groase de 2cm, in cazul in care nu este bine facut la mijloc se mai baga feliile de rolou la microunde pentru 2 minute, dupa care se aseaza pe farfurie pe frunza de salata verde peste care se toarna sosul de smantana.
Ca si garnitura merge cel mai bine cartofi natur, iar ca salata una de muraturi asortate. La masa se poate servi un vin alb sec sau demisec.
POFTA BUNA
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii