Pui cu Mozarela

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piept de pui dezosat
  • 20-25 g muschi de afumat
  • 20-30 g spanac congelat
  • 1 catel de usturoi
  • 10-15 g casacaval
  • 1 ou
  • pesmet
  • 200 g smantana de casa
  • 1/4 cub konr de vita
  • 1/4 lamaie de mare
  • 500g ulei

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se bate ca pentru snitel, peste care se adauga doua felii de muschi afumat 2mm (taiate la feliator).

2. Se ia 2-3 cuburi de spanac congelat care il punem 1 minut la microunde si-l decongelam, in acest timp curatam un catel de usturoi si-l tocam marunt sau il dam prin razatoare marunta. Amestecam usturoiul cu spanacul pana nu-l omogenizam. Mai taiem un baton de cascaval de grosimea unui creion.

3. Se pune amestecul de spanac si usturoi pe mijlocul feliilor de muschi afumat iar in mijlocul amestecului se pune batonul de cascaval.

4. Pieptul de pui se ruleaza si se strange la capete ca si sarmalele.

5. Rulou de pui cu spanac se da prin ou si pesmet de doua ori, se prajeste ni tigaie in jumatate de litru de ulei pe ambele parti la foc moderat trebuie sa devina la culoare aramie( de culoarea coniacului).

6. Cat timp se prajeste ruloul de pui se face un sos din smantana de casa (pentru ca nu e degresata) la care se adauga 1/4 cub de knor de vita si se mai stoarce 1/4 de lamaie mai mare petru a nu deveni sosul prea greu( se poate stoarce si mai multa lamaie infunctie cat de acrisor doriti sa fie sosul).

7. Ruloul se taie in felii oblice nu mai groase de 2cm, in cazul in care nu este bine facut la mijloc se mai baga feliile de rolou la microunde pentru 2 minute, dupa care se aseaza pe farfurie pe frunza de salata verde peste care se toarna sosul de smantana.

Ca si garnitura merge cel mai bine cartofi natur, iar ca salata una de muraturi asortate. La masa se poate servi un vin alb sec sau demisec.

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia