Pui cu fasole verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pui 1 kg
  • ulei 100 g
  • ceapa 150 g
  • faina 50 g
  • bulion de tomate 50 g
  • fasole verde 1 kg
  • rosii 400 g
  • sare

Mod de preparare

Puiul se curata, se parleste la o flacara, se spala, se sterge, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul prin sita, se pun bucatile de carne in sos, se potriveste gustul de sare si se fierb impreuna 20 min.

Fasolea verde se curata de capete si ate, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata, se scurge si se adauga la carne. Rosiile se taie in sferturi si se pun peste mancare si se da vasul la cuptor timp de 10 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars