Se scoate pielea de pe piept, se dezoseaza dupa caz, se taie in felii subtiri potrivite. Ceapa, usturoiul, ardeiul, frunzele, rosia, toate se taie in felii mai subtiri, dar nu prea tare se amesteca cu 4 linguri de ulei si jumate de cana de apa, toate se amesteca bine; in aceasta compozitie se adauga pieptul de pui condimentat astfel incat compozitia sa treaca peste el, iar intre bucatile de carne sa existe acele legume, acel amestec.
Se lasa la marinat 30 min, dupa care se scoate din marinata si se pune pe gratarul incins la prajit se lasa pana se inmoaie si se rumeneste putin dupa plac.
Se poate servi cu cartofi prajiti.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii