Piept de Pui cu Legume

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • ardei gras colorat
  • vinete
  • dovlecei
  • ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • busuioc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute si se prajeste in putin ulei de masline, legumele se taie tot feliute si se prajesc putin. Se pune sare, piper, busuioc, apoi se pune pieptul de pui peste legume. Se mai tine putin pentru a intra aromele si in carne.
Legumele se pun primele in farfurie, apoi carnea deasupra. Legumele trebuie sa fie aldente.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate