Piept de Pui cu Legume

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

piept de pui
ardei gras colorat
vinete
dovlecei
ciuperci
sare
piper
ulei de masline
busuioc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Pieptul de pui se taie feliute si se prajeste in putin ulei de masline, legumele se taie tot feliute si se prajesc putin. Se pune sare, piper, busuioc, apoi se pune pieptul de pui peste legume. Se mai tine putin pentru a intra aromele si in carne.
Legumele se pun primele in farfurie, apoi carnea deasupra. Legumele trebuie sa fie aldente.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  15.09.2009 13:22:46

Buna aceasta reteta, iar preparatul pe masura !
Felicitari !
Continua cu postarea de retete.
Ai putea sa le pui intai pe forum, astfel ar fi mai accesibile pentru noi.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Legume