Piept de Pui cu Legume

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • ardei gras colorat
  • vinete
  • dovlecei
  • ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • busuioc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute si se prajeste in putin ulei de masline, legumele se taie tot feliute si se prajesc putin. Se pune sare, piper, busuioc, apoi se pune pieptul de pui peste legume. Se mai tine putin pentru a intra aromele si in carne.
Legumele se pun primele in farfurie, apoi carnea deasupra. Legumele trebuie sa fie aldente.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune