Piept de Pui cu Iaurt

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui
  • 2 iaurturi mici
  • un ardei gras verde
  • 2 ardei iuti
  • 8 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • boia
  • sare

Mod de preparare

Se taie ardeiul gras fideluta, ardeiul iute se toaca si se zdrobeste usturoiul.
Intr-un vas se pune iaurtul si sare si se amesteca bine. Se adauga ardeiul gras si cel iute, usturoiul, se condimenteaza cu putina boia si se amesteca usor.

Pieptii de pui se pun pe o farfurie si se acopera cu marinata de iaurt si se lasa la rece timp de 2 ore, intorcandu-i pe o parte si pe alta.

Apoi se prajeste carnea la foc iute, se adauga si marinata si un pumn de patrunjel tocat, lasand totul pe foc timp de 12 minute.
Se scoate carnea si se aseaza pe un platou, lasand sosul pe foc, ca sa scada bine. Apoi se toarna peste carne si se decoreaza cu cateva fire de patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura 2 creme
5
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme