Piept de Pui cu Iaurt

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 bucati de piept de pui
2 iaurturi mici
un ardei gras verde
2 ardei iuti
8 catei de usturoi
o legatura de patrunjel
boia
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Se taie ardeiul gras fideluta, ardeiul iute se toaca si se zdrobeste usturoiul.
Intr-un vas se pune iaurtul si sare si se amesteca bine. Se adauga ardeiul gras si cel iute, usturoiul, se condimenteaza cu putina boia si se amesteca usor.

Pieptii de pui se pun pe o farfurie si se acopera cu marinata de iaurt si se lasa la rece timp de 2 ore, intorcandu-i pe o parte si pe alta.

Apoi se prajeste carnea la foc iute, se adauga si marinata si un pumn de patrunjel tocat, lasand totul pe foc timp de 12 minute.
Se scoate carnea si se aseaza pe un platou, lasand sosul pe foc, ca sa scada bine. Apoi se toarna peste carne si se decoreaza cu cateva fire de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Iaurt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Iaurt