Muschi de Porc Umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 buc muschi de porc
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • busuioc
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt si se calesc in ulei la foc mic. Se adauga rosiile taiate marunt, impreuna cu putina sare, piper, vegeta, busuiocul si o foaie de dafin. Se tine la foc mic, pana devine o pasta omogena, apoi se adauga ciupercile taiate si carnea tocata. Se completeaza cu condimente. Totul se tine pe foc cca 25 minute, amestecande-se din cand in cand.

Muschiul se bate pana devine plat, se condimenteaza, iar cand umplutura se ia de pe foc, se umple, se ruleaza si se pune in tava de cuptor cu putina apa si ulei. Se tine la cuptor cca 1 ora.

Se serveste cu cartofi piure, sau cu orice alta garnitura, dupa preferinta.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc