Se amesteca uleiul de masline cu busuiocul proaspat, usturoiul zdrobit, coaja de lamaie si piperul. Carnea se taie felii si se tine in acest bait. Cand se gateste carnea, se sareaza si se prajeste pe ambele feţe vreo 3-4 minute.
Se taie partea de sus a marului, se scot samburii, iar in locul lor se pune zahar, in care se infige un fir de rozmarin. Se pune cam 15 minute in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C. Ardeii si dovleceii se taie cubulete, se prajesc in unt si apoi se servesc cu mere si carnea prajita pe gratar.
Acum ca tot l-am castigat pe domnul Brevill, e drept am fost irezistibila, chiar daca s-a lasat mult asteptat, am zis sa-l...
Smucite smotocite cu blenderul BrevilleO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii