Muschi de Porc la Gratar cu Busuioc

Postat pe: 13-08-2012
(0)

Ingrediente

650 g muschi de porc
70 ml ulei de măsline
10 g usturoi
70 g dovlecei
40 g unt
10 g zahar
400 g mere
un sfert ardei roşu si verde
sare
piper macinat
busuioc
rozmarin
coaja de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se amesteca uleiul de masline cu busuiocul proaspat, usturoiul zdrobit, coaja de lamaie si piperul. Carnea se taie felii si se tine in acest bait. Cand se gateste carnea, se sareaza si se prajeste pe ambele feţe vreo 3-4 minute.

Se taie partea de sus a marului, se scot samburii, iar in locul lor se pune zahar, in care se infige un fir de rozmarin. Se pune cam 15 minute in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade C. Ardeii si dovleceii se taie cubulete, se prajesc in unt si apoi se servesc cu mere si carnea prajita pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muschi de Porc la Gratar cu Busuioc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschi de Porc la Gratar cu Busuioc