Muschiul file se taie in 3 bucati ,se condimenteaza si se prepara la tigaie sau la gratar.
Ciupercile se taie julien si se soteaza in ulei cu jumatate din cantitatea de verdeata, fasolea se soteaza in ulei, (fileul trebuie lasat aproximativ 4 minute pe o parte si 4 pe o parte depinde cum al gatiti) dupa ce fileul este gatit si ciupercile s-au sotat se pune o felie de file o lingura de ciuperci una file una lingura ciuperci si se gatineaza cu cascavalul...
In farfurie se aseaza mai intai fasolea sotata si dupa aceia se adauga turnedoul gratinat
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii