Muschiul file se taie in 3 bucati ,se condimenteaza si se prepara la tigaie sau la gratar.
Ciupercile se taie julien si se soteaza in ulei cu jumatate din cantitatea de verdeata, fasolea se soteaza in ulei, (fileul trebuie lasat aproximativ 4 minute pe o parte si 4 pe o parte depinde cum al gatiti) dupa ce fileul este gatit si ciupercile s-au sotat se pune o felie de file o lingura de ciuperci una file una lingura ciuperci si se gatineaza cu cascavalul...
In farfurie se aseaza mai intai fasolea sotata si dupa aceia se adauga turnedoul gratinat
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaFiindca ma cuprins un dor mare de Laurici,am incercat aceasta reteta a ei,nici nu stiu ce mai pot spune,cuvinte nu prea...
Prajitura cu foi din bulionDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii