Muschiul file se taie in 3 bucati ,se condimenteaza si se prepara la tigaie sau la gratar.
Ciupercile se taie julien si se soteaza in ulei cu jumatate din cantitatea de verdeata, fasolea se soteaza in ulei, (fileul trebuie lasat aproximativ 4 minute pe o parte si 4 pe o parte depinde cum al gatiti) dupa ce fileul este gatit si ciupercile s-au sotat se pune o felie de file o lingura de ciuperci una file una lingura ciuperci si se gatineaza cu cascavalul...
In farfurie se aseaza mai intai fasolea sotata si dupa aceia se adauga turnedoul gratinat
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei. Ea adora toate chestiile acre, asa ca am zis sa ii fac doua, trei...
Dulceata agrise si coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii