Sarati, piperati si condimentati cu boia din abundenta ciocanelele, apoi treceti-le prin faina.
Prajiti-le in ulei incins, la foc mediu, cateva minute, pe fiecare parte.
Scoateti-le si caliti in uleiul ramas, intai sunca, apoi ardeii si ceapa verde, numai bulbii (puteti sa lasati bulbii netaiati).
Asezati intr-o tava pentru cuptor ciocanelele prajite, astfel incat sa formeze un singur strat, cat mai compact si presarati generos, peste ele, faina ramasa.
Asezati in spatiile dintre pulpe ceapa, dafinul, sunca si ardeii.
Adaugati supa, vinul si uleiul de la prajit.
Dati la cuptorul incins, pana ce carnea este facuta si rumenita frumos, iar sosul este legat.
Serviti fierbinte cu garnitura preferata si salata de sezon.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii