Sarati, piperati si condimentati cu boia din abundenta ciocanelele, apoi treceti-le prin faina.
Prajiti-le in ulei incins, la foc mediu, cateva minute, pe fiecare parte.
Scoateti-le si caliti in uleiul ramas, intai sunca, apoi ardeii si ceapa verde, numai bulbii (puteti sa lasati bulbii netaiati).
Asezati intr-o tava pentru cuptor ciocanelele prajite, astfel incat sa formeze un singur strat, cat mai compact si presarati generos, peste ele, faina ramasa.
Asezati in spatiile dintre pulpe ceapa, dafinul, sunca si ardeii.
Adaugati supa, vinul si uleiul de la prajit.
Dati la cuptorul incins, pana ce carnea este facuta si rumenita frumos, iar sosul este legat.
Serviti fierbinte cu garnitura preferata si salata de sezon.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii